Solceller - Sonny VVS

Solceller udnytter solens energi

Vælger du solceller, kommer du fri af stigende elpriser og laver din egen strøm. Solceller er en effektiv måde at udnytte energien fra solen, og skaber dermed en mere miljøvenlig strøm.

Sonny VVS har erfaring med opsætning af solceller

Energien kommer fra selve lyset og ikke fra solstrålerne. Det betyder at solceller også udnytter solenergi selv når det er overskyet. Solceller udnytter omkring 10% af solens energi, mens nogle af de nyeste udnytter omkring 20%. Når du bruger solceller skal du huske at der er tale om jævnstrøm. For at gøre brug af strømmen skal der tilsluttes en inverter, således at strømmen kan bruges i huset.

Kontakt Sonny VVS om opsætning af solceller

Hvis du har et nyt hus kan du allerede her indtænke placeringen af solcellerne. Du undgår dermed skyggegivere, der mindsker effekten af solcellerne. Montering og levering af solceller sørger vi for. Har du et gammelt hus skal vi nok sørge for den bedste placering. Vi har stor erfaring med 

Solceller er en miljøvenlig måde at lave strøm. Du er altid velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på solceller.

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.

Lolland/Falster og Sjælland kontakt os for mere information om solceller