solcelleanlæg - Sonny VVS

Solcelleanlæg er miljøvenlig energi

At udnytte solenergi er en miljøvenlig måde at få strøm på. Du kan både bruge solcelleanlæg alene, men også i kombination med dit eksisterende el/varmeanlæg. Selvom vejret er ustadigt i Danmark, så fungerer solcelleanlæg hele året.

Solcelleanlæg er populært som aldrig før

Energien kommer fra selve lyset og ikke fra solstrålerne. Ligesom tilfældet er med vindkraft, så er der sket en stor stigning i opsætning af solcelleanlæg i de seneste år. Udviklingen af solcelleanlæg har gjort dem meget effektive, og produktionsprisen på mange af dem er faldet. I kølvandet på økonomisk krise og med et øget fokus på global opvarmning, er ønsket om bæredygtig energi og miljøvenlige anlæg stigende.

Sonny VVS leverer og monterer dit solcelleanlæg

Der findes mange typer af solcelleanlæg, og Sonny VVS har god erfaring med opsætning af anlæg til alternative energikilder. Vi giver dig en grundig rådgivning om det bedste valg. Hvis du f.eks. har et nyt hus, kan du allerede her indtænke placeringen af dit solcelleanlæg så du undgår skyggegivere.

Vi leverer og monterer dit solcelleanlæg, og kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster. Vi har arbejdet med private, erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner, og sørger for at give dem det rette valg af solcelleanlæg.

Har du spørgsmål kan du altid ringe til os og få en uforpligtende snak om solcelleanlæg.

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.

Lolland/Falster og Sjælland kontakt os for mere information om solcelleanlæg