gas

Autoriseret gasinstallatør med stor erfaring

Sonny VVS har en autoriseret gasinstallatør klar til at udføre alle typer opgaver med gas Vi har stor erfaring indenfor arbejde med gas, både med udførelse af arbejde, men også med rådgivning.

VVS

Sonny VVS sørger for din gas installation

Hvis du har brug for installation af ny gas, eller udskiftning, er vores gasinstallatør klar til at hjælpe. Vi er også behjælpelige med fjernelse af gas. Vores gasinstallatør garanterer en høj kvalitet i både udførelsen af arbejdet, men også i vejledningen og rådgivningen omkring gas.

Kontakt Sonny VVS omkring gas og gasinstallatør

Hos Sonny VVS kommer kunden i centrum, således at ønsker og behov bliver tilgodeset. Vores gasinstalltør sørger for du får en grundig instruktion i brugen af din gas installation, så den sikres lang levetid og få komplikationer.

Gennem dialog mellem kunden og vores gasinstallatør, sørger vi for at opfylde vores kunders ønsker og præsentere den optimale løsning.

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.

Lolland/Falster og Sjælland gasinstallatør