VVS

Sonny VVS tilbyder alle løsninger indenfor VVS-håndværket og huser autoriserede installatører, der, med fagstærke egenskaber og stor erfaring, er med til at sikre virksomhedens høje kompetenceniveau og grundige rådgivning, der skaber tryghed hos vores kunder.

VVS

Skulle en kunde ønske sig en installation af en given type eller blot en udskiftning, kan Sonny VVS være dig behjælpelig med både gas, vand, varme og sanitet.

Vi sørger for en professionel håndtering af alle aspekter af en given opgave og garanterer en høj kvalitet.

Hos os vægtes samarbejde og dialog, og vi bistår dermed vores kunder med grundig rådgivning og vejledning, ligesom vi i ligeså høj grad lytter til vores kunders ønsker og således altid kan præsentere den optimale løsning, der vil imødekomme de eksisterende behov og kriterier kunden måtte have.

 

Sonny vvs partner af Better Home

Sonny VVS er pr. april 2015 blevet udvalgt som BetterHome Partner på Sydsjælland samt Lolland-Falster. BetterHome er et partnerskab mellem fire af Danmarks ledende producenter af energibesparende kvalitetsløsninger til bygninger: Danfoss, Grundfos, ROCKWOOL og VELUX. Vores mål er at gøre det nemt og overskueligt for dig som boligejer at få skabt et bedre, rarere og mere energibesparende hjem

 

betterhome

 

betterhome

 

betterhome

 

betterhome

 

betterhome

 

Hos BetterHome får du konkrete helhedsløsninger med forslag til specifikke produkter. F. eks. hvilke vinduer du bør vælge – eller hvordan du bedst efterisolerer dit hus. BetterHome arbejder udelukkende sammen med erfarne, lokale håndværkspartnere, som alle har gennemgået vores særlige uddannelsesforløb i energibesparende løsninger fra vores fire partnere. Det er din sikkerhed for et resultat af meget høj kvalitet.

På hjemmesiden www.BetterHome.today kan husejere få information om indholdet i vores koncept, bl.a. inspirationspakkerne. Husejeren kan indtaste informationer om deres bolig for at få et bud på, om energirenovering er aktuelt for dem. De kan afkrydse, at de gerne vil kontaktes af en BetterHome partner med det samme, eller de kan oplyse e-mailadresse og få tilsendt en tilbagemelding på de informationer, de har indtastet. Vi vil etablere et opfølgningssystem, således flest mulige husejere kommer videre i processen.

 

betterhome

 

Showroom hos Sonny VVS

FÅ INSPIRATION TIL DIT NYE BADEVÆRELSE HOS SONNY VVS – KOM FORBI VORES UDSTILLING,OG FÅ EN SNAK MED EN AF VORES RÅDGIVERE. DU HAR OGSÅ MULIGHED FOR AT BOOKE ET MØDE PÅ FORHÅND I KONTAKT FELTET.

 

Kig ind og få inspiration

Hos Sonny VVS har du alle muligheder for at finde inspiration til dit nye drømmebadeværelse. Vi har alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar, bruser, vandhane, termostat, baderumsmøbler samt en masse andet badeværelsetilbehør. Bliv inspireret af vores mange udstillede produkter.

vvs udstilling

Professionel vejledning hos din VVS installatør i Nykøbing F.

Hos Sonny VVS har vi mange års erfaring, og derfor står vi også gerne til rådighed med vejledning, hvis du er i tvivl om, hvilken løsning der vil være den bedste for dig.

Går du og overvejer et nyt badeværelse, skal toilettet udskiftes, køkkenvasken repareres, eller trænger tagrenderne til en kærlig hånd? Hos Sonny VVS kan vi være behjælpelige med alle opgavetyper.

vvs udstilling og showroom

showroom

 

 

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.

Lolland/Falster og Sjælland VVS