JORDVARMEANLÆG

Et jordvarmeanlæg fungerer således, at en varmepumpe typisk installeres i et bryggers, en kælder el.lign., hvorefter jordvarmeslanger nedgraves i grunden omkring den pågældende bygning for at kunne optage solenergien der ligger lagret i det øvre jordlag.
Anlægget kan levere energi fra din grund til din bolig i ubegrænsede mængder året rundt.

Et jordvarmeanlæg kan være for dig, der savner et alternativ til oliefyr eller elvarme og som ligger udenfor zonen med fjernvarme, men i ligeså høj grad for dig, der blot ønsker en bæredygtig og driftssikker varmeforsyning med omtanke for økonomi og miljø.

Din årlige varmeudgift reduceres markant, så hvorfor ikke udnytte jorden omkring dig ved at få installeret et jordvarmeanlæg? Skulle du i den forbindelse have nogle spørgsmål, generelle som konkrete, giver vi dig gerne en grundig og kvalificeret rådgivning herom.

Vi leverer og monterer jordvarmeanlæg overalt på Sjælland og Lolland Falster for såvel erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner som for private.

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.