ALTERNATIV ENERGI

Vedvarende energi er ikke baseret på fossile brændstoffer og kernekraft, men opfattes derimod som et fælles begreb for energikilder, der stort set ingen miljøbelastning har.

Vedvarende energi indbefatter mange forskellige former for energikilder, eksempelvis vindkraft, jordvarme, solenergi og vandkraft. Disse former for energi kan abefales, da de genereres direkte af jordens naturlige resourcer, hvilket giver en god økonomisk besparelse og ligeledes er en miljøvenlig vej at gå.

Overvejer du at skifte fra oliefyr eller elvarme til vedvarende energi, hjælper vi dig gerne med rådgivning samt afklaring af dine muligheder indenfor energibesparende varmeforsyninger i forhold til din aktuelle situation. Herudover beregner vi gerne din eventuelle besparelse og giver dig et uforpligtende tilbud.

Vi leverer og monterer alt indenfor vedvarende energi overalt på Sjælland og Lolland Falster for såvel erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner som for private.

Kontakt Info

Ring på
Tlf: 54 17 97 95
Mobil: 25 21 21 50

Eller e-mail på
post€sonnyvvs.dk

Kontaktformular

Navn:

E-mail:

Tele:

Besked:

Vi kører overalt på Sjælland og Lolland-Falster.

Vi leverer ydelser til private, virksomheder og offentlig institutioner. Læs mere om os her.


Læs mere om Sonny VVS

Vi arbejder med alt inden for VVS, fjernvarme, blikkenslager, villa varme, gas, gasinstallatør, ventilation, swimmingpools, pool opstart, pool reparation og vedligeholdelse, service, varmepumper, solvarmeanlæg, jordvarmenanlæg og anden alternativ energi såsom solcelleanlæg og solceller.

Sonny VVS udfører al form for service, og installationer til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi arbejder overalt på Sjælland og Lolland - Falster og har kontorer i Gedser, Nykøbing F. og Sakskøbing.